Solusi / trick LED LCD STROM 9500/9530

Forum Sponsor


HOPE CELLBnC Alpha 2000 Web Hosting Murah


LL SELULAR Kurnia Comsellindo

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
Like Tree4Likes

Thread: Solusi / trick LED LCD STROM 9500/9530

  1. #1
    Newer
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    20
    Thanks
    3
    Thanked 58 Times in 11 Posts
    Rep Power
    0

    Solusi / trick LED LCD STROM 9500/9530

    Hello all..
    Barangkali ada yang membutuhkan solusi LCD STORM yang lampu LEDnya tidak menyala..
    silahkan coba jumper trick berikut ini..
    siapa tahu bermanfaat...


    positiveboyz@yahoo.com.sg
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Solusi / trick LED LCD STROM 9500/9530-jumper-led-lcd.jpg  

  2. The Following 13 Users Say Thank You to positiveboyz For This Useful Post:

    bikhsu (7th February 2012), culmat (20th June 2012), djiwa (22nd December 2011), El nino (30th January 2012), gcell (21st December 2011), GoDoK (6th February 2012), IWAN (6th February 2012), Johnson_Chan (6th February 2012), LL SELULAR (21st December 2011), peptuas (5th February 2012), samnawi (5th February 2012), sinyo_cell (22nd December 2011), van'z (3rd March 2012)

  3. #2

     
    gcell's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    143
    Thanks
    112
    Thanked 329 Times in 111 Posts
    Rep Power
    3

    Re: Solusi / trick LED LCD STROM 9500/9530

    mantap solusinya di lanjut om

  4.    Sponsored Links




  5. The Following 4 Users Say Thank You to gcell For This Useful Post:

    El nino (9th February 2012), LL SELULAR (21st December 2011), peptuas (5th February 2012), rizal (31st January 2012)

  6. #3
    Newer
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    20
    Thanks
    3
    Thanked 58 Times in 11 Posts
    Rep Power
    0

    Re: Solusi / trick LED LCD STROM 9500/9530

    Thank you Boss LL dan Boss GCell, kalau nanti ada pasti di share lagi...biar tambah rame di tiroid...
    kalau saya kan nubi polll....Boss LL yang pastinya banyak jurus jurus maut....

    have a nice day
    be-positive

  7. The Following 2 Users Say Thank You to positiveboyz For This Useful Post:

    LL SELULAR (30th January 2012), peptuas (5th February 2012)

  8. #4

     
    sinyo_cell's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    369
    Thanks
    930
    Thanked 676 Times in 275 Posts
    Rep Power
    12

    Re: Solusi / trick LED LCD STROM 9500/9530

    sangat bermanfaat trik nya kang.......
    Jangan Lupa Klik Tombol Reputasi Dan Thanks Untuk Postingan Yang Berguna

  9. The Following 3 Users Say Thank You to sinyo_cell For This Useful Post:

    El nino (9th February 2012), LL SELULAR (30th January 2012), peptuas (5th February 2012)

  10. #5
    Newer
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    21
    Thanks
    2
    Thanked 45 Times in 19 Posts
    Rep Power
    0

    Re: Solusi / trick LED LCD STROM 9500/9530

    hmmmm... akhirnya nemu juga.. udah 1 minggu tuhh 9530 di anggurin... lcd gelap. besok di coba.. dulu dehh.. thx ya gann mantap

  11. The Following 3 Users Say Thank You to BerrySains For This Useful Post:

    El nino (9th February 2012), LL SELULAR (30th January 2012), peptuas (5th February 2012)

  12. #6
    Newer peptuas's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    15
    Thanks
    21
    Thanked 11 Times in 7 Posts
    Rep Power
    0

    Re: Solusi / trick LED LCD STROM 9500/9530

    boss,, knp ya punya ane gak bisa nyala juga lampu LCD'y,, padahal udah ane jumper pake trik tersebut,, ane dah coba ganti lcd msh tetep juga,,

    mohon bantuan'y master2,,

  13. The Following User Says Thank You to peptuas For This Useful Post:

    LL SELULAR (6th February 2012)

  14. #7
    High Junior bikhsu's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    164
    Thanks
    500
    Thanked 106 Times in 62 Posts
    Rep Power
    3

    Re: Solusi / trick LED LCD STROM 9500/9530

    mantaaaaaaaaaaaaaaaaap gan lanjut.....................

  15. The Following User Says Thank You to bikhsu For This Useful Post:

    El nino (9th February 2012)

  16. #8

     
    El nino's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    "Love me if you can "
    Posts
    782
    Thanks
    5,976
    Thanked 1,392 Times in 585 Posts
    Rep Power
    10

    Re: Solusi / trick LED LCD STROM 9500/9530

    Quote Originally Posted by peptuas View Post
    boss,, knp ya punya ane gak bisa nyala juga lampu LCD'y,, padahal udah ane jumper pake trik tersebut,, ane dah coba ganti lcd msh tetep juga,,

    mohon bantuan'y master2,,
    Gak semua trik itu hasilnya sama bos, kecuali memang jalur dan kerusakan sama persis dengan yang di gambar...ada baiknya perlu dicek dengan teliti. Kalo emang LCD sudah diganti sesuaikan nomer part LCD juga berpengaruh..mekipun sama2 strom tapi part gak sama persis kadang gak berhasil. Blackberry itu unik, beda dengan nokia yang bisa menggunakan lcd dari part lain asala sejenis..

    Br

  17. The Following 3 Users Say Thank You to El nino For This Useful Post:

    bikhsu (11th September 2012), LL SELULAR (9th February 2012), samnawi (9th February 2012)

  18. #9
    Administrator LL SELULAR's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    ITC ROXY MAS LT 1 No.108
    Posts
    4,122
    Thanks
    3,497
    Thanked 6,183 Times in 1,474 Posts
    Rep Power
    10

    Re: Solusi / trick LED LCD STROM 9500/9530

    setuju dengan master el ga semua trik itu berhasil terlebih apabila memang hp yg digarap itu memang tdk ada putus jalur,jd memang dr sblmnya jalur itu masih nyambung kl dijumper ya tentu aja ga akan ada perubahan.
    Get The Newest Update Box / Dongle Flasher, Just Join Us @
    Facebook : Tiroid-Flasher Forum
    Twitter : tiroidflasher
    BB PIN : 286E2C0C YG ADD PIN HARAP DISERTAI PESAN DARI TIROID-FLASHER AGAR DI ACCEPT
    Mau Pasang Banner Usaha Anda LIHAT DISINI
    Please Join and Like TIROID FLASHER FORUM on Facebook (CLICK HERE)

  19. #10
    Newer
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    20
    Thanks
    3
    Thanked 58 Times in 11 Posts
    Rep Power
    0

    Re: Solusi / trick LED LCD STROM 9500/9530

    Sangat Setuju dengan Big Suhu LL dan Big Suhu El Nino .. kerusakannya mungkin bukan putus jalur.. Coba di urut tegangan mulai dari socket ada enggak...

  20. The Following User Says Thank You to positiveboyz For This Useful Post:

    LL SELULAR (11th February 2012)

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. ask kamera bb 9530/9500
    By Om Ivan in forum Blackberry
    Replies: 8
    Last Post: 5th July 2012, 01:52
  2. loader MFI storm 9500
    By chisa in forum Blackberry
    Replies: 8
    Last Post: 8th August 2011, 23:21
  3. 9500 on/off err
    By van'z in forum Nokia
    Replies: 8
    Last Post: 18th July 2011, 22:14
  4. stroom 9500 light off
    By monster in forum Blackberry
    Replies: 0
    Last Post: 22nd June 2011, 10:16
  5. All trick motorola
    By wayanpdcell in forum Motorolla
    Replies: 4
    Last Post: 31st May 2011, 13:08

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •